Контакти

Чому не потрібно боятися купувати бу шини?

Як би ми не хотіли, але перша асоціація, яку викликає у нас бу гума, пов'язана з поношеного річчю. І, відповідно, при покупці ми схиляємося до того, що краще купити нові покришки. Але ми глибоко помиляємося, не враховуючи низки переваг, які нам надає покупка саме бу шин. У чому ж все-таки переваги бу гуми перед покупкою нових шин від наших виробників?


Перевага №1. якість

Як не дивно це звучить, але якість бу гуми вище, ніж нової гуми наших виробників. Пов'язано це з тим, що в країнах Європейського Союзу дуже строгі вимоги до якості як технологічного, так і екологічному. Аналоги, які надходять на наш ринок, значно відрізняються від тих же, які надходять на європейські ринки.


Перевага №2. заміна шин

Законодавство більшості європейських країн встановлює заміну шин при обов'язковому щорічному технічному огляді. Таким чином, практично нові шини, які поїздили один-два місяці, переходять в розряд бу шин. Європейці дуже завбачливі і уважно ставляться до безпеки на дорозі, тому дуже часто пошкодивши одну з шин, вони змінюють весь комплект.


Перевага №3. протектор

Що стосується зносу, в нашій країні дозволено їздити з шириною залишкового протектора 1,6 мм, за кордоном залишковий протектор допускається 4 мм.


Перевага №4. притирання

Коли ми купуємо нові шини, то перший час вони проходять обкатку на наших дорогах, це добре знають досвідчені автолюбителі. На відміну від нових шин, бу шини вже пройшли цю обкатку, що підвищує стійкість автомобіля на дорогах.

 

Перевага №5. Страхування

У країнах Європейського Союзу добре розвинене страхування і коли укладається договір, в ньому детально прописується залишкова глибина покришки, при якій страхова сума буде виплачена клієнту. Як правило, це 10% відсотків від початкової висоти покришки. Так що пересічний європеєць, слідуючи договором, не чекатиме цього моменту, а поміняє шини заздалегідь, і практично нові шини стають бу шинами.


Перераховані вище перевага, сподіваюся, допомогли вам розібратися в питанні вибору між новими і бу шинами. І мабуть, останній аргумент, який допоможе вам визначитися - це ціна бу гуми з Європи, яка, як правило, значно нижче і допомагає вам заощадити при покупці шин. Вибрати відповідні для вашого авто бу шини ви може в нашому каталозі!

Дивитися усі статті Наступна стаття