Контакти

Goodyear – сучасний підхід до розробки шин

Вік інформаційних технологій приносить свої плоди. Вперше в історії, виробник шин вдасться до використання симуляторів водіння VI-Grade для розширення можливостей виробництва продукції.


Вибір Goodyear Tire & Rubber упав на симулятори COMPACT та DiM250 (Driver-in-Motion). Перший, зовсім недавно, був впроваджений в інноваційний центр компанії в Люксембурзі, а установка другого проводилася в Акроні.


Кріс Хелсел, старший віце-президент і технічний директор Goodyear повідомив, що використання симуляторів водіння дозволить підвищити рівень якості шин, завдяки даній технології прорив у створенні шин майбутнього не за горами. Компанія пишається лідерством у галузі та планує надалі зміцнювати свої позиції. Goodyear сподівається вже в найближчому майбутньому поділитися цією перевагою зі своїми клієнтами.


Гвідо Байраті, віце-президент з міжнародного продажу та маркетингу VI-Grade, висловився на тему співпраці з Goodyear. Він повідомив, що впровадження симуляторів водіння дозволить зробити величезний ривок на автомобільній ниві. Гвідо всіляко підтримує бажання шиновиробника співпрацювати за спеціальною програмою навчання для забезпечення ефективності роботи.


Мета застосування симуляторів водіння полягає в налаштуванні динамічних характеристик шин і віртуальному розвитку, завдяки чому з'являється можливість моделювання різноманітних умов водіння. Сама тенденція віртуального циклу розробки дозволяє Goodyear відкрити новий напрямок моделювання, за допомогою чого виробники шин прийдуть до більш тісної співпраці для встановлення оригінального обладнання.

Попередня стаття Дивитися усі статті Наступна стаття